Donateur worden

Help mee om onze stichting te steunen in ons werk.

Onze stichting wordt door dierenartsenkosten en de hoge kosten van het eten, zaagsel, stro, hooi en dergelijke met hoge kosten geconfronteerd. Al deze uitgaven hebben maar één doel; een goede verzorging van het knaagdier zo optimaal mogelijk te verlopen. Als een dier bijvoorbeeld ziek is dan brengt dat altijd (hoge) kosten met zich mee. Ook het dagelijks onderhoud, de aanschaf van kooien, drinkflessen, voerbakken, et cetera kost een hoop geld.

Dit alles moet worden bekostigd uit de inkomsten van donaties, collectes, giften, legaten en testamenten. Iedere nieuwe donateur betekent een extra financiële steun om de knaagdieren­opvang haar werk te laten uitvoeren! Wij hopen daarom dat u ons wilt steunen. Bent u reeds donateur? Vraag dan een bekende om uw voorbeeld te volgen. U kunt al donateur worden vanaf 12 euro per jaar.

Om kosten te besparen ontvangt u van ons geen acceptgirokaart. Wij vragen u zelf de donatie over te schrijven. Donaties kunnen worden overgemaakt op IBAN NL12 ABNA 082 48 23 354 ten name van Stichting knaagdierenopvang “het Knagertje” te Den Haag onder vermelding van “donatie”. Uw gegevens worden uiteraard alleen voor onze administratie gebruikt. Zet u wel uw adres bij de opmerkingen. Wij krijgen geen overschrijvingsformulieren en hebben dus anders alleen uw naam.
U kunt uw adres ook nog mailen naar algemeen@knaagdierenopvang.nl

Na overmaking van uw donatie wordt u opgenomen in ons bestand en ontvangt u regelmatig de nieuwsbrief van Stichting knaagdierenopvang “het Knagertje”.

U kunt sinds kort ook direct on-line doneren. Klik hiervoor op onderstaande button:

ONLINE DONEREN

 

Wij zijn verhuisd!

In 2007 zou onze oude pand gesloopt worden en sindsdien waren wij op zoek naar vervangende ruimte. Hoewel onze pand aan het Westhovenplein onder onze handen aan het afbrokkelen was, konden wij geen nieuwe lokatie vinden. Het aangebodene was, of te duur, of niet bruikbaar. Sinds 4 juni 2018 hebben we gelukkig onze intrek kunnen nemen in een prima pand, dat geheel aan onze eisen aangepast kon worden en dat inmiddels ook grotendeels is.

 

Uitbreidingsfonds

Als u het nieuwe pand wilt steunen, dus echt gerichte steun voor de huisvesting van de dieren wilt geven, dan kunt u het beste uw bijdrage storten op het Uitbreidingsfonds. Donaties hiervoor kunnen worden overgemaakt op  IBAN NL12 ABNA 082 48 23 354 ten name van Stichting knaagdierenopvang “het Knagertje” te Den Haag onder vermelding van “uitbreidingsfonds” . De giften die onder deze vermelding op dit rekeningnummer binnen komen, worden alleen voor dit doel gebruikt.

Namens de dieren en de vrijwilligers van Het Knagertje, hartelijk bedankt!