Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken met spoed vrijwilligers dierverzorging voor aanvulling van de ploegen. De taken zijn verschonen van hokken, verzorgen van de dieren, eten en drinken geven, enz. Werktijden zijn maandag en donderdag van 18:00 tot 22:00, maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00. In overleg zijn ook andere tijden mogelijk. Doorstromen naar de functie van beheerder is mogelijk bij gebleken geschiktheid.

Voor het begeleiden van de dierverzorgers zoeken we meewerkend beheerders. De beheerder heeft de leiding over een ploeg. Taak is het aansturen van de dierverzorgers, het ontvangen en het (telefonisch) te woord staan van bezoekers, het verzorgen van de dierenadministratie bij binnenkomst en herplaatsing van dieren.

Zonder vrijwilligers kunnen de dieren niet verzorgd worden. Houd je van dieren en heb je een paar uurtjes per week over? Aarzel dan niet en bel even om een afspraak te maken voor een introductiegesprek met één van onze beheerders: 070-4400940

Ook mensen, die niet direct met dieren willen of kunnen werken, maar wel achter onze doelstelling staan, kunnen vrijwilliger worden. Wij zoeken mensen voor diverse taken.

Voorbeelden hier van zijn:
– Fondsenwerving
– Geven van informatie op beurzen
– Verspreiden van folders (dierenartsen, (dieren)winkels, huis aan huis, etc)
– Administratie
– Collecte
– Webwinkel
– Bestuurszaken