Hoe u ons kunt helpen

Spullen aanbieden

Theedoeken
Bij het schoonmaken van de kooien “verslinden” wij theedoeken. Heeft u nog oude theedoeken in de kast liggen breng ze dan bij ons, de dieren en de vrijwilligers zullen er blij mee zijn.

Kooien
Heeft u een kooi over en wilt u er afstand van doen, neem contact op met ons. Wellicht kunnen wij er nog nuttig gebruik van maken. Konijnenkooien (voor binnen) van minimaal 100 cm, maar liever nog van 120 cm en groter kunnen we altijd gebruiken.

Statiegeldflessen
Wij sparen het hele jaar statiegeldflessen. Als u uw lege statiegeldflessen aan ons wilt doneren, dan  kunt u ze altijd tijdens onze openingsuren langs brengen.

 

Sponsor een plek

Er zijn veel liefhebbers van konijnen en knaagdieren in Nederland. De meeste van hen hebben een diertje en geven dat veel liefde en aandacht. De konijnen en knaagdieren die bij stichting Knaagdierenopvang ‘het Knagertje’ gebracht worden krijgen liefde en aandacht van onze vrijwilligers. Om de kosten voor een opvangdier enigszins te kunnen dekken, is Het Knagertje de ‘sponsor een plek’ actie begonnen.

U steunt hierbij een door u gekozen ruimte zoals een konijnen-, chinchilla-, of rattenhok met een jaarlijks (vastgesteld) bedrag. Ook sponsoring van een kamer of de dierenartsruimte is mogelijk. Als u hier prijs op stelt, komt uw naam op het bord bij de deur van de betreffende ruimte te staan.

Heeft u interesse om een dierplaats in de opvang te sponsoren, neem dan telefonisch contact op of stuur een mail naar algemeen@knaagdierenopvang.nl