Maatregelen Corona

WIJ BLIJVEN OPEN EN BEREIKBAAR VOOR DE ZORG AAN DE DIEREN

Hierbij willen we u informeren over de aangescherpte maatregelen binnen onze opvang om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) in te dammen.
Binnen onze opvang volgen we de richtlijnen van het RIVM en hebben wij de hieronder genoemde maatregelen genomen. Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij u hierover op de hoogte houden.

Onze maatregelen:
– Wij werken alleen op afspraak. Mensen, die zonder afspraak langs komen, laten wij in principe niet toe.
– Bij ontvangst/binnenkomst en vertrek bij onze opvang geven wij geen hand.
– Wij vragen u in de opvang zoveel als mogelijk per Tikkie te betalen. Wij beschikken helaas niet over PIN-apparatuur. Als u alleen contant kunt betalen, vermijd dan lichamelijk contact.
– Kom liefst met 1 persoon naar een afspraak. Mocht u hiervan af willen wijken, bespreek dan de mogelijkheden tijdens het maken van die afspraak of in ieder geval voor het bezoek.
– Zieke/verkouden diereigenaren: kom niet zelf naar de opvang, maar laat iemand anders (geen gezinslid) met het dier komen.
– Wij vragen u in de opvang minimaal 1,5 meter afstand te bewaren van onze vrijwilligers.
– Indien er meer mensen aanwezig zijn in de opvang, kunnen wij u vragen om in de auto of buiten te wachten.
– Wij desinfecteren nog frequenter alle oppervlakten die in aanraking met handen komen (deurkrukken, enz.).
– Onze vrijwilligers wassen en desinfecteren hun handen frequenter dan gebruikelijk is (gedurende minimaal 20 seconden).
– Uiteraard geven wij u ook de mogelijkheid om uw handen te wassen en te desinfecteren als u ons bezoekt.
– Alle zaken die overhandigd moeten worden (zoals te tekenen documenten) zullen op de balie neergelegd worden, vermijd lichamelijk contact.

Wij blijven dus open en bereikbaar.

Vrijwilligers met verkoudheidsklachten vragen wij ook thuis te blijven. Het kan hierdoor voorkomen dat ons team niet volledig inzetbaar is, wij hierdoor openingstijden moeten wijzigen of u langer in de wacht staat dan u van ons gewend bent. Bedankt voor uw begrip en medewerking.
Heeft u vragen naar aanleiding van deze maatregelen dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen.